hälsa & friluftsliv

SOMMARMORGON LÄNGS EN GRUSVÄG

Tänk vad härligt att starta en sommarmorgon längs en grusväg innan man duschar, äter frukost och öppnar jobbdatorn. Igår kom jag mig äntligen för att ta en löptur.

sommarmorgon längs en grusväg

Morgonen innan hade det varit under 10 grader, men igår var det faktiskt 20 grader redan klockan 7. Och en helt klarblå himmel!

sommarmorgon längs en grusväg

Jag hade musik i öronen genom villaområdet först. När jag kom till den här sträckan stängde jag av för att istället njuta av fågelkvittret.

Jag har inte tränat på en evighet. Har aldrig nånsin tränat så dåligt nån sommar. Det har bara inte blivit av. Har mera fokuserat på att jobba på i trädgården, måla panel till diverse väggar eller snickra.

Och när man väl släpper taget om träningen och låter det gå för långt så blir man så otroooligt lat. Hittar på en massa anledningar till att inte ge sig iväg.

sommarmorgon längs en grusväg

Jag trodde att det skulle vara betydligt tyngre än det var, men det gick förhållandevis bra. Och det var så skönt!

Som sagt, fågelkvitter, klarblå himmel och 20 grader på morgonen. Vad kan man skylla på, liksom?!

Sen bar det iväg hemåt igen.

sommarmorgon längs en grusväg

Så värdefullt att kunna starta en sommarmorgon längs en grusväg i sol och värme. Den energin lever man länge på!

Idag ska vi till kompisar på landet utanför Östhammar och imorgon kommer kanske mina föräldrar och mammas kusiner på ett kort besök. Igår var vi på bryggerifest (så trevligt) och i förgår kväll kom dottern och pojkvän förbi en stund. Det blir mycket umgänge de här dagarna kan man säga. Tummen upp för det!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.