livet umgänge

MIN FÖRSTFÖDDE SON FYLLER ÅR IDAG

Min förstfödde son fyller år idag. Hela 34 faktiskt. Ja, jag var tvungen att räkna efter. Det känns ju helt galet att han kan vara så gammal som jag känner mig! Typ.

Min förstfödde son

Den här bilden är tagen förra sommaren. Jag och dottern var i Stockholm under en helg och sonen anslöt för ett glas innan han skulle vidare på fest. Eftersom han bor i Stockholm så är det inte så lätt att ses, så det är extra mysigt då det funkar.

Vi sågs också allihopa på hans kalas i helgen. Det här är den enda bilden jag tog, hahaha. Vi höll till i bostadsrättens lokal som han hyrt. En sån lokal är ju inte helt lätt att få till några trevliga bilder i, om man säger så. Men en bild på goda laxsnittar, som hans sambo gjort, är ju nog så trevligt!

Men just idag säger vi GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN min förstfödde son!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.