inredning

OLJE- OCH VINÄGERFLASKA SOM ÄR SNYGG

olje- och vinägerflaska som är snygg

Att hitta en olje- och vinägerflaska som är snygg är inte helt lätt, tycker jag. Nu när hösten närmar sig är det många som blir sugna på att pyssla inne och laga lite mera mat. Därför tänkte jag tipsa om den här flaskan.

Jag vill också passa på att lätta upp inläggen lite genom att varva mina tunga inlägg från vår roadtrip med lite mer lättsmälta och ytliga inlägg 🙂

Och än så länge är inte sommaren slut, så än så länge kanske det kommer fram en och annan sommarsallad med olja och vinäger på 😉

Jag har velat ha det ett tag, men inte riktigt hittat nån. I ärlighetens namn ska jag väl säga att jag inte letat jätteaktivt, men plötsligt dök den här upp.

olje- och vinägerflaska som är snygg

Det finns ju såklart separata flaskor för olja respektive vinäger. Det kan man såklart också ha. Men jag tyckte att det är både smidigt och snyggt med allt-i-ett.

Är du sugen på en likadan? Du hittar den här. Eller är du kanske sugen på nån annan olje- och vinägerflaska som är snygg? Här finns ett antal andra oljeflaskor (och några andra flaskor, hehe).

Förresten, apropå den för stunden lite trötta pellisen på bilden, och apropå att boa in sig inför hösten, så har Blomsterlandet halva priset på gröna växter nu. Har ni sett det?

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.