recept

SOMMARSALLAD UNDER VARMA SOMMARDAGAR

Så gott med sommarsallad under varma sommardagar. Kallt, fräscht och lättätet om man vill ha kall mat. Vi åt sallad till middag både i onsdags kväll och igår kväll.

sommarsallad under varma sommardagar

Den här mixen kom jag på för två år sedan och tyckte den blev riktigt god. Perfekt med lite extra salt varma dagar. Jag tog machésallad, bladspenat, (annan småbladig blandsallad går såklart också bra) knaperstekt bacon, minimozarella, jordgubbar, gula tomater och pinjenötter.

Blandade sen i ordning en dressing på olivolja, balsamvinäger, honung, svartpeppar och lite lite salt och ringlade över salladen.

Jag dricker oftast eget bubbelvatten till mat, men till den här salladen fick det bli alkoholfri öl. Gott med sommarsallad under varma sommardagar och festa till det med annan dryck 🙂

Igår avslutade vi jobbdatorerna tidigt och hoppade i badet en stund. Vi åkte sen till mellansonen och hans sambo för att fika lite. Badet fick besök av oss sen igen. Avslutade kvällen med att gå till svägerskan för att vattna. Tur att vi bara behövde ansvara för krukorna. Varför kan ni se här. 🙂

Innan vi tar helg ska vi jobba i några timmar idag. Imorgon ska vi på besök hos Andreas kusin på landet, en dryg timme härifrån. Och på söndag är det Christina-dags-kalas hos mamma och pappa på landet. Det blir mycket umgänge de här dagarna. Trevligt!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.