livet umgänge

PÅ DEJT MED BARNEN PÅ SAMMA DAG

I torsdags var jag på dejt med barnen. Två av barnen och vid olika tillfällen. Vi har fasta kontorsdagar på jobbet. På måndagar och torsdagar ska vi vara på plats på kontoret på jobbet. Förra torsdagen kom äldsta sonen dit på besök och vi passade på att ha en liten lunchdejt.

på dejt med barnen

Jag jobbar i Stockholm och han bor inte långt därifrån. Han hade lånat mina resväskor och skulle lämna tillbaka dem. Där borta sitter han och väntar på att jag ska fota färdigt. Japp, så här fin lunchrestaurang har vi på mitt jobb. Man får låna kanoter och SUP-brädor ifall man vill också. En väldigt trevlig arbetsplats. Inte jättemånga på plats de här sommarveckorna.

Vi pratade och myste en stund. Och sen hjälpte han mig lite snabbt med wordpress för bloggen, som krånglar lite. Eftersom det var lunch så hann vi inte ses så länge. Det blir fler gånger.

på dejt med barnen

Förresten, den där vegetariska rätten, nånting fritters hette den. Vansinnigt god!

Samma kväll som jag träffade äldsta sonen så kom dottern och hennes särbo på besök hemmavid. De hade varit på naturhistoriska museet i Stockholm och lite annat och passade på att stanna till hos oss. Det blev en ganska kort dejt även det eftersom det var rätt sent. Men så mysigt ändå!

Så mysigt att vara på dejt med barnen. Olika dejter på samma dag!

Kanske kanske är det min sista arbetsdag idag innan semestern eller kanske måste jag jobba några timmar imorgon. Men sen så. Sen är det semester även för mig!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.