livet

SEMESTERN 2022 ÄR SLUT, DAGS ATT JOBBA IGEN

Semestern 2022 är slut och det är dags att börja jobba igen. Denna version av sommarsemester har verkligen varit toppen och har lagts i minnet för att tas fram i mörka november.

Semestern 2022

Jag har ju surat över vädret i typ vartenda inlägg under våren och sommaren fram till i slutet på juli. Sen började det hända grejer. Jäklarns så skönt det varit.

Semestern 2022

Senaste veckan, då jag varit ensam hemma medan Andreas jobbat, så har jag hänt mycket här. Men det är slut med det nu. Åtminstone är det slut med att sitta och flämta i bikini för i år.

Det är slut med de varma sensommarhelgerna då man kan sitta i linne och shorts till framåt natten.

Det är slut med lättklädda frukostar på trädäcket. Här är dottern då hon sov hos oss i torsdags natt. I fredags hängde vi hela dagen då jag hjälpte henne med att uträtta lite saker.

Semestern 2022

Det är slut med sommarsallad i skuggan under markisen. Även om det är slut med värmen så känner jag mig för en gångs skull redo för hösten eftersom augusti varit så bra. Vår roadtrip Småland var toppen och jag har haft en skön ensam-vecka. Så. Tack för semestern 2022. Vågar jag hoppas på en repris nästa år?! Här kan du läsa ett av inläggen från resan.

Och än så länge kan man sitta ute och äta både frukost, lunch och middag. Det är bara att ta på sig lite mera kläder.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.