inredning

NYBÄDDAT OCH NY BLOMMA I SOVRUMMET

Nybäddat är väl en härlig känsla?! Älskar den där lite extra svala känslan och doften av nytvättat. Jag sover alltid lite djupare när det är nybäddat.

Jag bäddade rent igår morse innan jag satte mig vid jobbdatorn. Efter att jag jobbat klart, och Andreas kommit hem från jobbet, tog vi såklart ett långt dopp i spabadet. Andreas dotter kom en stund och pratade samtidigt som hon lämnade tillbaka bilen hon lånat.

Efter den sena middagen och efter en stund när vi plockat undan var det dags att krypa ner mellan lakanen. Så härligt! Blomman där i hörnet är ny förresten. Vi hade en stor monstera där, men det började bli för trångt. En ny fick det bli. Minns tyvärr inte vad den heter. Den fick stå på min gamla röda trästol som jag hade när jag var barn. Den har hängt med mig i alla år.

Nybäddat

Lördag morgon. Det är lite mulet, men solen försöker spricka igenom. Vi ska äta frukost och sen åka till handelsträdgården en snabbis innan vi sätter igång ute. Plint 2 till frukostterassen ska göras, krukor ska tömmas från sommarblommor och kanske ska vi köra jord till återbruket.

Ha en fin lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.