umgänge

FÖDELSEDAGSKALAS HOS MAMMA

Igår var vi på födelsedagskalas hos mamma och pappa i Uppsala. Mamma fyllde år i veckan och bjöd in till kalas.

 födelsedagskalas hos mamma

Hos dem är det alltid vår. Vitsipppor i vas och duk med våriga färger. Tycker man att vitsippor är fina, och det är hitte-på-vitsippor, så kan de ju alltid stå framme. Det finns ju liksom ingen vitsippe-polis som kommer och tar en ifall det är oktober. 🙂

 födelsedagskalas hos mamma

Och det bjöds på en massa hembakt.

Vi hade plockat upp dottern och mellansonen och hans sambo hemma i Enköping, så de åkte med oss. Äldsta sonen kom med tåget från Stockholm. Syrrans familj kunde tyvärr inte vara med pga sjukdom. De får komma på födelsedagskalas hos mamma en annan gång.

Vi hade en väldigt trevlig stund runt fikabordet innan det var dags att säga tack och hej för denna gång.

Väl hemma blev det ”långkok”. Andreas gjorde kalvstek och hasselbackspotatis. Jättegott, men det blev väldigt sent. Så vi kom inte i badet förrän halv tio. Mysigt att ligga i mörkret och titta på stjärnorna.

I morse var det knappt två grader ute när jag kom upp. Men helt klarblå himmel. Får se vad vi hittar på.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.