trädgård

SOLIG HÖSTDAG PÅ TRÄDÄCKET

Vi fick en härligt solig höstdag på trädäcket i söndags. Ja, jo, det var soligt även i övriga trädgården såklart, hehe. Åtminstone i ett par timmar innan regnet vräkte ner. Det gäller att passa på att njuta när tillfälle ges!

solig höstdag på trädäcket

Vilka fantastiska färger vi bjuds på nu. Så vackert överallt. Vi passade på att vara ute en stund i söndags. Fortsatte med att plocka in saker inför vintern.

solig höstdag på trädäcket

Förutom att plocka undan saker inför vintern så skyfflade vi upp regntyngd jord på släpkärran och körde ner till Återbruket. Jäklarns vilken skillnad det är mellan torr jord och jord som dränkts i regn! Det var det träningspasset det. 🙂

Innan vi åkte iväg med lasset tog jag fram dynor och plädar. Förberedde för en mysig fika i höstsolen när vi kom tillbaka. Men… precis när vi åkt iväg så började det regna. Så när vi kom tillbaka så var det bara att ta in dyngsura dynor och plädar och fika inne istället. 🙁

solig höstdag på trädäcket

Men jaja, det var ju i alla fall fint att titta på en stund, hehe. Och det blev ju några bilder från en solig höstdag på trädäcket 🙂

En rostfri lykta som fått stå ute i ur och skur för att bli så där fint rostig står intill fåtöljerna. Dekorativ även när inte ljuset är tänt. Förresten, varför heter det rostfritt när det är precis det det inte är?! Det blir ju rostigt!

solig höstdag på trädäcket

Det var tänkt att jag skulle åka till Finland idag till imorgon. Men min medarbetare, som jag skulle ha möte med, har fått Corona fick jag veta igår morse. Det var verkligen på håret att jag åkte dit och kanske skulle ha blivit smittad. Nu är resan bokad till mitten av november istället. Så, idag blir det en hemma-jobbar-tisdag.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  FREEDOMtravel
  19 oktober, 2022 at 07:46

  Så härligt det ser ut! Vi har haft ganska många fina höstdagar tycker jag! 🙂

  • Reply
   Lena
   19 oktober, 2022 at 08:20

   Ja, det har verkligen varit en fin höst än så länge!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.