livet

SPABAD I MÖRKER ÄR RIKTIGT MYSIGT

Spabad i mörker är så mysigt. Det är först nu som vi kunnat testa det eftersom vi köpte badet i våras. Oftast badar vi dessutom redan vid 17-19-tiden och då har det inte mörknat riktigt.

Spabad i mörker

Härom veckan kastade vi om turordningen. Vi bestämde oss för att äta först och bada lite senare. Då såg det ut så här. Det är inte ofta vi haft belysningen tänd. Dels, som sagt, för att vi badat när det varit ljust. Men dels också för att det är lite jobbigt. Det är nämligen 21 tryck på panelen innan vi får fram den här neutrala men varma färgen. Det är allehanda gröna, lilla och blå färger i fast sken och i sakta skiftande sken. Och rött! Jamen vem kom på att man ska ha rött sken i ett spabad?! Vem vill att det ska se ut som en bordell, liksom?! Så, 21 tryck alltså. Dessutom slocknar det efter en timme. Då är det bara att börja om igen. Och man kan inte trycka på i snabb takt och bara räkna sig fram, utan man måste invänta nån sekund medan den skiftar färg innan man går vidare. Lyxproblem, jag vet! Det är den enda lilla nackdelen vi upptäckt med badet. I övrigt är vi supernöjda!

Andreas hade tänt ljuslyktor när jag kom ut från duschen, innan badet. Så mysigt med spabad i mörker och tända ljuslyktor. Vi ska på sikt försöka få till nåt arrangemang så lyktorna kommer högre upp. Det är lite svårt att se dem från badet.

Spabad i mörker

Och där inne lyser lite mysbelysning.

Igår blev det inte så sent bad som jag trodde. Jag kunde stänga ner jobbdatorn lite tidigare. Så skönt efter en intensiv bokslutsvecka. Och Andreas kom hem lite tidigare från sin tjänsteresa än beräknat. Så det blev ett blås-bad, kan man säga, innan vi gick in. Jag lagade middag och Andreas fixade med badet och satte igång en brasa. En välbehövlig avkopplande kväll!

I eftermiddag ska vi på kalas hos mina föräldrar. Mamma har fyllt år. Och lite firande av dottern blir det kanske också. Hon älskar att själv ge presenter, men är inte så förtjust i att själv få uppmärksamhet på det viset.

I övrigt har vi inget konkret bestämt för helgen. Får se vad vi hittar på.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.