livet

GRATTIS TILL MIG PÅ MIN FÖDELSEDAG

Idag får man säga grattis till mig på min födelsedag. Och har man en egen blogg så får man säga det till sig själv också. Eller hur?!

grattis till mig på min födelsedag

Förr tyckte jag inte det var så speciellt att fylla år. På senare år så tycker jag att det är fantastiskt. Faktiskt riktigt härligt att kunna lägga ett år till bakom sig. Att ha fått fylla ett år till med liv, liksom. Här kan man läsa förra årets inlägg om hur jag tänkte kring det. Så grattis till mig på 57-årsdagen.

Igår natt kom det en del snö här i Enköping. Bilen var täckt med kanske 15 cm snö. Det varnades hej vilt på nyheterna om att det var sånt kaos, bland annat i Stockholmsområdet. Det verkar ha varit i söderort, för när jag åkte från Enköping till Stockholm norrort så var det inga som helst problem. Det gick lite långsammare bara eftersom det var lite moddigt. Det är så synd när det flaggas i onödan om oväder när det inte är det. Man lyssnar ju inte på varningarna till sist.

Jaja, strunt samma. Idag ska jag fira min födelsedag i min ensamhet. Jag jobbar hemifrån och Andreas åker på tjänsteresa till Polen i tre dagar. Men det går alldeles utmärkt ändå att fira med en tallrik spagetti och köttfärssås eller nåt 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Victoria
  22 november, 2022 at 06:44

  Grattis 💐

  • Reply
   Lena
   22 november, 2022 at 01:43

   Tack snälla du! 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.