livet

INNEHÅLLSRIK HELG ÄR TILL ÄNDA

Det var verkligen en innehållsrik helg vi hade. Vi fick en hel del gjort så jag känner mig både nöjd och trött. Hur man än beter sig för att planera långt i förväg så blir det mycket på slutet.

innehållsrik helg

Vi pyntade det sista och tog in granen, som sagt, i lördags. Och vi firade fem år tillsammans med lite extra mysig middag. Igår klädde vi granen, klädde den där adventsljusstaken på bilden med granris, städade, gjorde en mosskrans, jag bakade saffransbiscotti och Andreas gjorde julköttbullarna. Nu är vi bra i fas med saker och ting efter en innehållsrik helg. Lite finlir kvar under veckan.

innehållsrik helg

Måndag och ny vecka. Upploppet i några dagar nu för att kunna vara ledig dagen innan julafton och mellandagarna. Kanske jag jobbar nån mellandag för att ha bra förutsättningar för arbetet som drar igång efter nyår.

Men först fokuserar vi på att ha måndag. Ha en fin start på veckan!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.