trädgård

JULPLANTERING VID ENTRÉN

En enkel julplantering välkomnar vid entrén. Gillar den där gamla bajan. Den räddade jag från tippen (Återbruket). Nja, alltså jag tog den inte där utan den var kvarlämnad efter gubben som Andreas köpte torpet ifrån.

julplantering

Det fanns en hel del kvarlämnat efter honom som jag räddat. Andreas hade helst velat slänga allt, men nähä då, det har han inte fått. Nu får den istället huvudnumret vid vår entré. Där planterar jag säsongens finaste tillsammans med ett gäng stenar. Såklart. Mycket stenar ska det vara 🙂

julplantering

Jisses vad det blåste igår kväll. Vi fick ingen snö, som det verkar som att många fick inatt. Men ett vitt snötäcke har vi fortfarande så här på luciadagen. Vi båda jobbar hemifrån idag och ska snart sätta oss vid tv’n för att titta på Luciamorgon. en tradition jag haft i mååååånga år.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.