inredning

KNUBBIG KRUKA OCH LJUSSTAKE TILL SAMLINGEN

Jag har fått en knubbig kruka och ljusstake till min samling. Jag har blivit besatt av de där runda fina kompisarna. Jag har ju några stycken nu, hehe. Kan det bli för mycket?

knubbig kruka och ljusstake

Förra året startade jag min egen ”knubbiga krukors klubb”. Typ. Nä, skojade bara. Jag har inte startat nån klubb. Det var mest ett kul uttryck. Då hade jag precis köpt en mattsvart mellanstor och en stor rostig kruka och dessutom fått en röd av en vän.

knubbig kruka och ljusstake

När jag fyllde år fick jag presentkort av svärisarna på Rum 35A. Jag tror de förstått att jag gillar den butiken 🙂

knubbig kruka och ljusstake

Jag köpte bland annat en ersättningskruka för den röda som gick sönder. Och jag köpte de här två söta små vännerna. Krukan är en small och passar för en hyacint eller ett blockljus. Ljusstaken funkar med både ett vanligt stearinljus och ett värmeljus. Här kör jag vitt rakt igenom. Ska nog stoppa i lite mossa runt ljuset också. Och jag ska nog skaffa ett rött ljus till jul också.

Vi var in där förra helgen. Andreas tycker det är rätt kul att vara där också. Faktiskt. Även om han är betydligt snabbare än jag att hitta det vi ska ha. Jag vill gärna vända och vrida på allt 🙂

knubbig kruka och ljusstake
Knubbig kruka och ljusstake till samlingen

Fredag. Skön känsla. Det har varit två röriga dagar och kvällar så det är skönt att det snart är helg. I förrgår kväll hade vi julfest på jobbet. Igår var Andreas på julbord och jag hämtade honom i Västerås strax efter att jag skjutsat hem hans dotter när hon lämnade tillbaka hans bil. Ja visst ja. Jag for iväg till handelsträdgården och köpte granriskvistar också. Jag vill gärna klä färdigt vår stora adventsljusstake ute. Kvistarna jag köpte tidigare räckte inte.

Och kallt har vi också. Igår var det 19 minus när jag kom upp och idag 21. Det ska visserligen bli lite varmare, men det finns goda förhoppningar om en vit jul.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.