inredning resor - långa & korta

ÅRETS FÖRSTA RESA OCH FÖRSTA TULPANER

Årets första resa och första tulpaner. Att bara tänka de orden känns ju superroligt! Vi bokade resan i mellandagarna. Och nästan lika roligt är det att köpa årets första tulpaner. Det blev på själva Tulpanens dag som vi bärgade hem första buketten.

årets första resa och första tulpaner

Årets första resa är verkligen inom räckhåll. Redan om en dryg vecka åker vi på en kryssning. En kryssning till Helsingfors. Det ska bli så mysigt att komma iväg.

På ditresan har vi bokat in oss på en liten ABBA-show på båten, med lite bubbel och snittar som tilltugg. Det ser vi fram emot. Sen har vi ett antal timmar i Helsingfors för att skrota runt innan hemfärd och en trevlig middag.

årets första resa och första tulpaner

Jag tycker det är jättetrevligt med olika typer av kryssningar. Ett lite härligt avbrott i vardagen.

Och ett antal resor till har vi planer för under året. Vi ska bara försöka få ihop det med semesterdagar och i vissa fall matcha med flera personer. Weeeiii, så roligt att resa!

Tulpanerna då. De är ju så härliga på sitt sätt. De förgyller verkligen tiden hemma genom att påminna om att våren är i antågande, även om den är en bit bort.

Check på årets första resa och första tulpaner alltså.

Idag är jag ledig och ska hänga med dottern hela dagen, förutom ett avbrott på en timme då jag ska till nagelsalongen. Det blir en mysig dag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.