hälsa & friluftsliv

BRA START PÅ HELGEN

Det blev en riktigt bra start på helgen och lördagen. Jag kom iväg på ett gympass på lunchen igår och jag fick frukost på sängen i morse. Vad kan ge en bättre start!

bra start på helgen

Som jag skrev igår så har jag en lite lugnare period på jobbet nu så jag kunde ta en långlunch. Men bara för att jag KAN ta en längre lunch så betyder ju inte det alltid att jag lyckas ta mig iväg till gymmet.

Men igår gjorde jag det bara. Sprang lite på löpbandet som uppvärmning. Körde några blandade övningar och avslutade med en stunds intervaller på bandet.

bra start på helgen

Sjöblöt och känslan av att vara oövervinnerlig efter passet gav jag mig själv en stunds stretchning på en matta också. Sen åkte jag hem och jobbade en stund. Och stängde ner jobbdatorn lite tidigare. Det känns väl rimligt? Först ta en långlunch och sen stänga ner tidigare 🙂

bra start på helgen

Igår kväll hade vi en mysig fredagkväll med bad och mat och chill, som vanligt.

Och imorse då? Jag fick frukost på sängen! Helt spontant! Vad hände där liksom?! Dels är ju min kära sambo en tröttmössa på morgonen så 99 gånger av 100 är jag uppe före honom. Och de gånger han är uppe före så brukar han inte tänka på att göra frukost. Ibland har det hänt att jag ropat ”jag är vaken! Bar så du vet!” Men plötsligt hände det att han kom på det själv! Han öppnade dörren och sa ”här kommer pluspoäng!” 🙂 🙂 Gulle! Vilken bra start på helgen!

Nu ska vi dra igång den här lördagen och börja med att göra klart vårt projekt, så jag kan visa er sen.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.