Okategoriserade

ETT SNÖTÄCKE HAR LANDAT ÖVER OSS IGEN

Jag gillar att ett snötäcke har landat över oss igen. Är det vinter så ska det vara snö. Så tänker jag. Motsatsen är så vansinnigt trist. Vinter fast snöfritt är ju bara dystert.

Så ja, jag gillar snö. Titta så mysigt det ser ut på bilderna. Att kasta ut renfällarna och sätta sig med en fika i solen. Just de här bilderna är tagna för ett par veckor sedan, men kanske kan det bli en repris i helgen.

Vi har tre lediga dagar framför oss. (Japp, jag lyckades vara ledig imorgon eftersom bokslutet gått så bra!). En av dagarna ska vi i alla fall ägna oss åt att kasta undan julen. Alltid så skönt när det är gjort. Jag älskar julen och allt pyntande och mys, men det är så förbaskat skönt när sakerna försvinner i sina vinteriden och man börjar välkomna våren. Ja, jag veeeet, det är långt kvar till våren. Men ändå. Känslsan.

Kvällen igår fick ett abrupt och tråkigt avslut. Jag var hemma från jobbet vid två. Pratade sen i telefonen tills Andreas kom hem. Vi chillade i soffan en stund innan jag började känna flimmer framför ögonen och förstod vad som var på gång. Morr! Ett migränanfall! Kröp ner i sängen vid halv sju för att försöka vila bort det. Gick upp en stund för att äta lite, men det var trögt. Sen sov jag till halv åtta i morse. Faktiskt! Nu känner jag mig som en ny människa och kan ta mig an helgen!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.