Okategoriserade

FÖRSTA FIKAPAUSEN I VÅRSOLEN PÅ TRÄDÄCKET

Det blev premiär i helgen. Vi tog första fikapausen i vårsolen hemmavid. Den där ”årets första” är ju härlig, eller hur? Det var en fantastisk lördag och vi såg till att få sol på näsan.

första fikapausen i vårsolen

Vi både fikar och äter lunch utomhus året runt visserligen, men det där premiärtillfället hemma är alltid lite speciellt. Vi skulle ha middagsgäster på kvällen så vi varvade förberedelser till det med att vara ute.

första fikapausen i vårsolen

Vi började med en promenad och fortsatte sen med att skotta snö när vi kom tillbaka. Det gick ju bara inte att gå in än så vi tog en lunchfika på trädäcket i solen. Så varmt och skönt. Solen värmde ordentligt och fåglarna kvittrade. Underbart!

Vi satt där en lång stund, men till sist behövde vi gå in för att fortsätta förberedelserna. Det var bara att inse att första fikapausen i vårsolen var över, men fler ska det bli!

Middagsgästerna, mellansonen och hans sambo, ville inte bada så vi. passade på att göra det själva på eftermiddagen. Det var första gången på väldigt länge som vi badade i dagsljus.

första fikapausen i vårsolen

Igår blev det en väldigt lugn söndag hemma. Andreas satte upp en hylla i tvättstugan, där jag kan ha blomkrukor. Perfekt att få upp dem där istället för att de står och trängs på tvättbänken.

Dags att kicka igång den här veckan då. I eftermiddag ska vi ta covid-vaccination igen. Skönt att sätta check på det. Hoppas vi mår okej efteråt, som vi gjort de andra gångerna.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.