livet

HELGEN ÄR ÖVER OCH DAGS FÖR NY ARBETSVECKA

Helgen är över och det är redan dags att ta nya tag för en ny arbetsvecka. Oj vad fort det går. Jag hade gärna varit ledig en dag till, trots att jag trivs toppenbra på mitt jobb.

Helgen är över

I lördags förberedde vi för bad- och middagsgäster. Igår tog vi en tur till ett par butiker och var på födelsedagsmiddag hos svärmor. Chillade mest i övrigt. Kom inte ut något alls på dagen. Som jag längtar efter lite sol. Igår var det fortfarande så galet grått, trist och dystert. Inte alls som på bilden, som togs i december. Men snö har vi iallafall fortfarande. Det är jag glad för.

Så. Då var det bara att spotta i nävarna och kavla upp ärmarna och köra ny arbetsvecka då nu när det ändå är så att helgen är över.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.