livet

SLUT MED SEN FRUKOST OCH LATA DAGAR

Nu är det slut med sen frukost och lata dagar för många. Själva började vi jobba redan för en vecka sen, men har haft tre sköna lediga dagar nu i helgen igen.

sen frukost och lata dagar

Sen frukost äter jag väl i princip aldrig eftersom jag aldrig lyckas sova speciellt länge på morgonen. Jag slog nog decenniets rekord med att sova till 8 på nyårsdagen, om jag minns rätt. Däremot så äter jag frukost nummer två med den där tröttmössan till sambo jag har, rätt sent. Det blir som ett mellis för mig. Nåt ägg eller två, juice och kaffe.

sen frukost och lata dagar

I helgen slog jag också till med en smoothie. Jag gjorde den på fil, kokosmjölk, blåbär och banan. Och lite honung för att Andreas över huvud taget skulle dricka den. 🙂 Han satt och våndades länge för att han var så säker på att det skulle vara surt och liksom skrynklade ihop ansiktet innan han ens smakat. Men, när han väl smakat så tillstod han att det faktiskt inte var så surt alls. Så kan det gå.

sen frukost och lata dagar

Vi har verkligen haft en toppenhelg. Lugnt och stilla, men samtidigt fått lite gjort. Hela fredagen gick till att ta bort julen och ta fram lite ”vanlig” inredning. Efter att vi skottat snö på lördagen började vi med ett nytt inneprojekt, och fortsatte på söndagen. Jippie, vi är nästan klara. Och jag är så nöjd. Det är alltid lite halvspännande att se resultatet. Det är ju inte säkert att den idé man ritar upp i huvudet blir lika bra i verkligheten. Men det blev superbra. Ni ska såklart få se så snart det är klart.

Och jag hann med att klämma in ett gympass igår också. Känns så skönt att vara så där stel i kroppen och ha en silly walk i ett par dagar efter ett pass 🙂 Ni som vet, ni vet!

sen frukost och lata dagar

Då har vi en ny vecka och nya möjligheter framför oss. Utan sen frukost och lata dagar. Nu gäller det att leverera och göra skäl för lönen 🙂

En kväll i veckan ska jag träffa en barndomsvän. Vi hade bokat i veckan före jul, men då blev hon sjuk. Nu gör vi ett nytt försök. Alltid så mysigt att ses.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.