livet

KASTA UT JULEN KÄNNS ALLTID SKÖNT EFTERÅT

Att kasta ut julen är så skönt, tycker jag. Allt känns så nytt och fräscht på nåt sätt. En känsla jag gillar.

kasta ut julen
Skönt att kasta ut julen

Vi var så nöjda med finaste granen nånsin och jag älskar julmyset, men allting har ett slut. Vi tillhör inte dem som pyntar full jul redan i november eller i början av december. Lite får komma fram tidigt, det som inte är så väldigt juligt. Julgranen och resten av pyntet får komma fram typ en vecka innan jul. Då hinner vi njuta av det i ett par veckor utan att tröttna på annandagen.

kasta ut julen

Men nu var gränsen nådd. Nu kändes det som läge att ta bort allt. Sex timmar senare var allt återställt till det normala igen. Några julblommor finns fortfarande kvar. En amaryllis håller på att slå ut för tredje gången.

Så fort julen är borta så börjar längtan efter våren och sommaren pocka på uppmärksamhet. Vi längtar tills vi kan vara ute och fortsätta med våra projekt igen. Men idag ska vi nog börja med nästa inneprojekt. Efter att vi skottat. Här har kommit massor med snö igår och inatt.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.