livet

FINASTE GRANEN JAG HAFT TROR JAG BANNE MIG

Det här är den finaste granen jag haft, tror jag banne mig.

finaste granen jag haft

Det var ju lite komiskt och snopet, på ett positivt sätt, då vi gav oss ut på julgransjakt. Vi hade siktat in oss på att det skulle ta tid, att vi skulle åka till flera ställen och rota runt på varje ställe. Men, den första granen vi såg, på det första stället, var den här.

Jag är sån som ofta vill kolla runt en hel del för att liksom vara säker på att det inte finns nåt bättre ”runt hörnet”. Men jag kände mig så nöjd med den här direkt så jag kände att ”nä, varför ska vi leta efter nåt bättre när den här är så fin”. Vi hittade den på Granngården för 1,5 vecka sen. Men det gäller att vara vaksam. När svägerskan var där förra helgen och vek ut grenarna så var granen alldeles brun inuti. Allihopa som de tittade på. Förmodligen hade butiken fått in en sämre sändning senare.

finaste granen jag haft

Den är väldigt jämn i grenarna, den är fyllig och den är lång. Vad mer kan jag begära, liksom?

Den finaste granen jag haft kläddes förra helgen. Nästan alla julklappar är inslagna. Valnötterna är kanderade till julsalladen. Maten är inhandlad, lite färskvaror kvar bara. Sista arbetsdagen ska betas av för min del. Ikväll ska vi ta in extrabord och stolar. Sätta i tilläggsskivorna i matbordet. Arrangera blommor i vaser.

Imorgon är jag ledig. Andreas jobbar halva dagen imorgon. Då kör vi upploppet. Jansons frestelse ska göras, det ska skalas potatis, förbereda dukning, griljera skinka och slå in sista julklapparna. Det känns ganska lugnt inför jul för en gångs skull. Bra känsla!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.