inredning

SOLEN TITTADE IN EN LITEN STUND

Solen tittade in en liten stund när vi kom hem från resan. Det bjuds verkligen på en föraning om vår numera när man är ute.

solen tittade in

När vi packat upp våra väskor och ätit lite lunch så tog vi en prommis. Givetvis hann ju solen försvinna innan vi kom ut, men det var förstås skönt ändå.

Sen tog vi en välbehövlig lugn eftermiddag och kväll. Resan var visserligen väldigt lugn, men det blir ju ändå intensivt med intryck. Musik, folk överallt, man gör nåt nästan hela tiden och lite halvsena kvällar. Så vi var lite trötta när vi kom hem.

solen tittade in

De här bilderna är från november. Numera står det ett vitrinskåp där den högra blomman står på bilden. Jag ska självklart visa er bara jag kommer ihåg att fota 🙂 Gärna en annan gång då solen tittade in igen.

Efter att jag fått ny härlig energi efter resan känner jag mig laddad att ta mig an en ny arbetsvecka.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Butta
  30 januari, 2023 at 08:23

  Fin monstera, ska bli spännande att se vitrinskåpet😉

  • Reply
   Lena
   31 januari, 2023 at 07:06

   Tack!, ja den växer så det knakar 🙂 Kanske jag hinner fota skåpet idag!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.