inredning resor - långa & korta

VÅRIG TULPANBUKETT OCH RESEÅRET ÄR IGÅNG

vårig tulpanbukett

Att ha en vårig tulpanbukett hemma känns som ett måste så här års. Och det känns som ett måste att dra igång reseåret vid den här tiden. Reseåret startar idag. Weeeiii!

vårig tulpanbukett

Vilken fantastiskt vacker och vårig tulpanbukett va’?! Härliga färger som piggar upp.

vårig tulpanbukett

Gillar du vasen lika mycket som jag?! Här hittar du den och ett antal andra från Ernst. Jag har den största modellen. Är faktiskt lite sugen på nån mindre också. Jag har haft den (och några till från samma varumärke) i många år och har inte tröttnat ännu. Och ljusstakarna Carat från Orrefors hittar man här. Jag har den höga modellen. Så vackra. Är rätt sugen på något annat från den serien. Nån matchande vas hade varit trevligt.

vårig tulpanbukett

Och på vilket sätt är reseåret igång då? Jo vi drar på en lite helgtripp till Helsingfors. Jag är ledig idag och har startat med en lugn morgon med frukost. Ska snart dra ner till gymmet en sväng och in på Lindex för att köpa nylons. Efter lunch åker vi.

Även nästa resa är mer eller mindre bestämd. Över sista-april-helgen åker vi till Tyskland för en långhelg igen. Senast var hösten 2021. Och en tredje resa ligger i startgroparna för att sättas. Har jag sagt att jag älskar att resa?!

Följ gärna med på mitt Instagram-konto @gott_for_sjalen.

Önskar er nu en fin helg!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.