hälsa & friluftsliv

NEDSLAG I EN FREDAG HOS MIG

Vi gör väl ett par nedslag i en fredag i mitt liv, tänkte jag. En rätt vanlig fredag. Så vad gissar ni att den innehöll?

Ja, just det, ett pass på gymmet på lunchen bland annat. Jag har flexibel arbetstid och har möjlighet att ta långlunch ibland. Det händer att jag gör det då jag jobbar hemifrån framför allt. Idag hade jag egentligen nagelsalongen inbokad, men hon hade trillat och var tvungen att avboka. Så då passade jag såklart på att ta mig ett gympass.

nedslag i en fredag
Nedslag i en fredag

Vädret var ändå tråkigt så då kunde jag passa på att jobba mig svettig. Det har jag saknat. Träningskläderna var med på resan, men det var så fullt schema så jag hann inte med riktigt. Och jag var tydligen så trött så jag lyckades sova rätt länge på mornarna på resan.

Efter träningspasset var jag pigg och allert för att köra sista arbetspasset på eftermiddagen. Duschade och förberedde middagsmaten innan Andreas kom hem från en ledarskapskurs. Det bjöds på torskrygg med bacon, smält smör och gräslök i det här huset igår. Till det rotsaksstomp och broccoli. Det blev gott!

nedslag i en fredag

Och vad tror ni vi gjorde sen då?! Japp, rätt, vi badade såklart. Bara för att vi inte badade förra helgen så kändes det som en evighet sen sist. Det var så skönt! Sen blev det lite soffhäng en liten stund innan jag stupade i säng.

Idag ska vi bara vara hemma och pyssla lite. Fixa lite med bilder. Köra en vända till återbruket kanske. Vi får se. Ha en bra lördag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna i Portugal
  18 mars, 2023 at 01:16

  En skön fredag och lördagen blir säkert skön också eftersom den är så gott som oplanerad 🙂 Här blir det mycket skidor på TV.

  • Reply
   Lena
   19 mars, 2023 at 08:02

   Ja, det blev en skön lördag, med både avkoppling och lite målning. 🙂 Att titta på skidor på TV4 är det många som gör har jag förstått. Men nja, inget som lockar oss.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.