inredning

VÅREN VERKAR HA PAUSATS ETT TAG

Det är ju uppenbarligen så att våren verkar ha pausats. Den var ju så fint påväg där ett tag, men sen kom vintern tillbaka. Jadå, jag veeet, det är så det ska vara i mars-april. Men ändåååå!

våren verkar ha pausats

Jag köpte oss lite vår strax innan vi skulle få besök av vänner och bilderna togs strax innan vår Zürich-resa. Körsbärskvistarna blommade som finast då vi var borta, men lite hann vi ändå njuta.

våren verkar ha pausats

Eftersom vi kom hem från resan natten till tisdag så har det här varit en kortvecka för oss. Så det känns som veckan har gått väldigt fort. Men oj vad vi har varit trötta under veckan. Vi sa det att det märks att man börjar bli gammal eftersom man inte pallar ”en frostnatt” längre, hehe. Men det är det värt. Så roligt att resa!

Och nu är det redan fredag igen. Vi har en oplanerad helg framför oss förutom ett kalas på söndag eftermiddag. Och kanske kommer dottern till oss nån gång under helgen. Kanske blir det lite trädgårdsplanering, nu när ändå våren verkar ha pausats. Och kanske börjar vi planera för årets fjärde resa. 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anna i Portugal
  17 mars, 2023 at 08:44

  Snopet verkligen med ett sådant väder bakslag. Men det är ju Sverige. Väntat men trist 🙂 Hoppas ni får laddat batterierna ordentligt under helgen.

  • Reply
   Lena
   17 mars, 2023 at 02:59

   Ja det är verkligen snopet. Men som sakt, väntat.

   Tack, det ska vi försöka med. 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.