hälsa & friluftsliv

EN LEDIG DAG INNEHÅLLER OFTAST TRÄNING

En ledig dag innehåller oftast träning i någon form. Jag är ledig idag eftersom vi åker till Tyskland över helgen. Och jag tog ledigt även igår. Bara för att landa lite.

en ledig dag innehåller oftast träning

Den lediga dagen började visserligen med att jag deltog i ett möte 1,5 timme på morgonen. Men jag fick iallafall en lugn morgon. En stund senare hade jag löparkläderna på mig och tog mig ut. Trots att det snart är sista april, och mitt på dagen, så var det bara 8 grader. Men jag var bra klädd så det funkade fint.

en ledig dag innehåller oftast träning

Det börjar bli grönt nu hörrni! Även om det varit kallt. Våren kämpar sig framåt. Så härligt!

Älskar att jag har den där gamla bilvägen i närheten. Den vägen som leder till det här gamla huset och gården. Undrar vilka som levde här. Fantasin skenar iväg. Min farmor är uppvuxen på en annan gård i närheten så hon kanske sprang här som barn. Vem vet.

Tillbaka hemma så körde jag lite styrkeövningar också. Senare på eftermiddagen åkte jag ner på stan. Det var tjejkväll på stan med trevlig stämning och extra rabatter. Dottern anslöt efter en stund och vi gick runt och myste. Provade kläder och pratade. Svisch så hade nästan fyra timmar gått! Hur fort gick det!? Vi åkte sen hem till oss och åt middag och jag hjälpte henne med reseavdrag i deklarationen.

en ledig dag innehåller oftast träning
En ledig dag innehåller oftast träning i någon form

Sen sprang jag runt och provade kläder. Det var dags att packa resväskan. Vi åker nämligen till Tyskland över helgen. Väskan är i skrivande stund fortfarande inte packad, men jag har i princip bestämt vad som ska med. Bäst att sätta fart.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.