I år blev det påsklunch hos mellansonen och hans sambo. Vi brukar alltid fira hos oss normalt sett. Men eftersom jag behövde jobba så mycket så orkade jag inte fixa nåt. Sonen erbjöd sig att fixa. Och det gjorde de med bravur!
Vi hade plockat upp dottern hemma hos sig och äldsta sonen som kom med tåget. Påskinspirerad dukning välkomnade oss.
Olivträdet agerade påskris med små söta kycklingar i.
Tacklampan över matbordet var full med små söta kycklingar.
Så mycket gott och fint de fixat!
Sonens sambo hade till och med gjort egna köttbullar. Supergoda!
Mmmm, gott!
De hade till och med köpt bröd hos Fabian Flinks brödbod. Gott!
Mormor och morfar hade med sig griljerad skinka.
Några av oss tog snaps ur roliga snapsglas.
Sonen gör egen öl. Här en ipa. Ölen han gör blir riktigt bra. Smakar som på vilken krog som helst, tycker jag.
Jag hade gjort en kladdkaka med saffran och vit chokladfudge. Här hittar man receptet. Dock tog jag hälften av sockret i fudgen. Annars blir den på tok för söt för min smak. En klick grädde till är gott tycker jag.
Efter tre timmar var det dags att dra oss hemåt efter påsklunch hos mellansonen och hans sambo. Jättenöjda med dagen. Vi skjutsade sonen till tåget och dottern hem till sig igen.
Väl hemkomna tog vi en rosépremiär på trädäcket i första vårdagens solstrålar innan vi hoppade i badet. Härlig dag!
Må bäst!
No Comments