livet

ROSÉPREMIÄR BLEV DET I HELGEN

rosépremiär
Rosépremiär i bad-plast-glasen i vårsolen

Det blev rosépremiär för oss i helgen som var. Kanske blir det mera rosé i helgen igen. Det ryktas om finväder igen.

Men vi kommer såklart inte att dricka vin HELA helgen. Nä, mestadels kommer det nog att bli trädgårdsarbete och jobb med en ny altan. En frukostaltan och lunchaltan. Det blir en altan om man vill sitta ute i frukostsolen och samma plats blir perfekt om man vill äta lunch i skuggan en varm sommardag. Det blir en altan med tak och lite väggar. Som jag ser fram emot när den är klar!

Nu är det dags att sätta sig vid tangentbordet och jobba järnet innan jag kan stänga ner. I nästa vecka är det revision och än så länge har jag och mitt team mycket kvar att leverera till måndag morgon. Men det ska nog lösa sig. Bara att hålla lugnet, vara fokuserad och mata på. Och precis som på förra jobbet har jag ett toppengäng till min hjälp!

Önskar er en toppenfredag!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.