livet

SLUT MED SOVMORNAR OCH LÅNGA FRUKOSTAR

Jahapp, nu är det slut med sovmornar och långa härliga frukostar. Vi har haft en riktigt skön påskhelg med fyra lediga dagar varav tre med toppenväder.

slut med sovmornar

Det är absolut inte varje helgmorgon varje vecka som vi äter sån. här frukost. Bara ibland, när vi känner för lite extra. Och det gjorde vi ett par gånger under helgen.

Så skönt att ta det lugnt och planera dagen tillsammans. I lördags var vi hos mellansonen på påsklunch. I söndags var vi ute i trädgården hela dagen och sen påskmiddag hos svärisarna. Och igår var Andreas ute i trädgården hela dagen. Jag var i trädgården i nån timme och jobbade. Sen kom dottern och vi bara chillade och pratade i solen i timmar. Så himla mysigt! Så sällan det blir av. Hon har så kloka tankar. Jätteroligt och givande att prata med henne.

slut med sovmornar

Nu är det bara att kavla upp ärmarna och köra arbetsvecka. Det blir en lika intensiv vecka som den förra. Jag är inte klar med årsbokslutsrapporteringen ännu. Och när den är klar är det dags att ladda upp dokument inför revision i nästa vecka. Det är verkligen tight schema. Men, som jag brukar säga, det ingår i paketet och är inga överraskningar. Dessutom är det rätt kul. Och jag trivs väldigt bra på jobbet. Så det får man ju vara glad för. Slut med sovmornar, och dags att kavla upp ärmarna, som sagt. Nu kör vi!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.