livet

FÖRBEREDELSERNA FÖR JULEN SKA FIXAS IDAG

Förberedelserna för julen ska tas omhand idag. Jag är ledig och har tänkt fixa och mysa i lugn och ro med det som kan förberedas.

Förberedelserna för julen

Bilderna i inlägget är från förra veckan då vi hade en hel del snö. Snön har hunnit smälta, men inatt kom det faktiskt snö igen. Och det ska tydligen bli kallare igen. Så roligt om vi får en vit jul!

Vi köpte lite mera julblommor igår och vi tog ett bad. Eftersom vi kanske inte hinner ikväll så kändes det mysigt att göra det igår. Vi har också tagit in extramöbler, satt i extraskivor i matbordet, arrangerat blommor i vaser och kokat glögg. Och hyacinterna har fått komma i sina raggsockskrukor.

Idag ska vi göra Janssons frestelse, skala potatis till maten, skålla mandel, förbereda eldkorgen utomhus, klä av plasten runt marschallerna, griljera skinkan och duka. Och säkert något till. Så skönt att känna att förberedelserna inför julen är under kontroll och kan fixas i lugn och ro.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.