trädgård

VÄLKOMNANDE VÅRBLOMMOR VID ENTRÉN

Äntligen blev det så varmt så jag kunde sätta lite välkomnande vårblommor vid entrén. Det har ju varit så kallt så jag har inte velat sätta ut så mycket.

välkomnande vårblommor

Nån påsklilja i en korg har jag haft, men nu fick det bli lite mera. Den fina zinkhinken fick vi av Andreas syster i påskas. De brukar byta påskblommor med varandra kors och tvärs i familjen.

välkomnande vårblommor

Barrväxterna är sen i höstas och julas. De är fina ännu trots kanske inte världens bästa svängutrymme. I den gröna baljan har jag haft ljung sen i höstas. De var INTE fina nu, kan man ju lugnt påstå.

välkomnande vårblommor
välkomnande vårblommor

Penséerna fick vi av svärisarna tillsammans med lite annat smått och gott i ett gigantiskt påskägg 🙂

välkomnande vårblommor

Och en liten söt Tusensköna vid sittgruppen till vänster om ytterdörren. De tål solen bra och blommar länge. Kan inte bli bättre där.

Vilken härlig helg vi fick. Vi köpte bland annat lite reglar. Vi har varit ute mycket. Pysslat en del. Andreas började med den nya altanen, så långt han kunde komma med reglarna. När släpet är besiktad i veckan så kommer vi köpa stolpar till taket/staketet, som är nästa pusselbit i bygget. Jag pysslade iordning vårblommorna och jag krattade ihop och skyfflade bort en hel del sjösten, som ska återanvändas senare. Och vi chillade en hel del i solen också.

Nu är jag full av energi att ta mig an en ny vecka!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.