livet

FÖDELSEDAGSFIRANDE OCH MORSDAGSFIRANDE

Födelsedagsfirande och morsdagsfirande blev det från morgon till kväll igår. Min kära sambo fyllde år igår och vi passade på att slå ihop firandet med morsdag. Det blev en trevlig dag.

Födelsedagsfirande

Jag gick upp lite tidigare för att fixa lite. Han fick fika och present på sängen. Jag åt min gröt och han drack kaffe. Han vill inte så gärna ha frukost direkt. Efter en stund blev det frukost på nya altanen i solen.

Födelsedagsfirande

Och han fick en härlig bukett rosor. Jag fastnade verkligen för färgen. Gillar den där.

Födelsedagsfirande

Sen var det full rulle med fikaförberedelser. Vi hade tur med vädret. Soligt och lagom varmt. Vi kunde duka ute.

Födelsedagsfirande
Födelsedagsfirande och morsdagsfirande

Båda våra familjer kom och vi fick en trevlig dag.

När alla åkt hoppade vi på cyklarna och styrde ner på stan. Jag hade bokat bord på Stattshörnan. Vi åt en god middag där, men vi var missnöjda med servicen. En trött servitör gav oss vår mat och dryck, men mer var det inte. Samma snubbe som vi hade förra gången. Han är nog less på sitt jobb.

Innan vi cyklade hem stannade vi till här. Eoteca Rådhusbacken är en ganska nyöppnad italiensk restaurang. Det är samma far och son som drev golfrestaurangen som vi brukat gå till då och då.

Födelsedagsfirande

De hänger nu mitt i stan istället. Vi bestämde att vi skulle kika lite för att se hur det såg ut och Andreas ville bjuda mig på ett glas vin.

Självklart måste det finnas en vespa på en italiensk restaurang!

Vi gick in för att fråga om det gick bra att sitta ute och ta ett glas.

Och självklart måste det finnas rutiga dukar på en italiensk restaurang!

Födelsedagsfirande

Andreas bad om ett riktigt bra vin. Och ett riktigt bra vin fick vi! En sån fin ripasso! Och servicen var på topp!

Födelsedagsfirande

Mmm, så gott. Vi drack nog samma vin på amaroneprovningen som de hade för ett par år sedan på golfklubben. Vi berättade att vi varit där och var så nöjda.

Plötsligt dök det upp en plockbricka! Mmm, så gott! Andreas som inte gillar oliver alls, testade ändå och tyckte det var jättegott. Jamen det är skillnad på kvalitet och kvalitet, om man säger så.

Vilken trevlig service! Självklart fick de bra med dricks och självklart berättar vi för andra hur nöjda vi var och självklart kommer vi tillbaka! Där vet man hur kunder ska bemötas!

Och självklart avslutade vi den långa dagen med ett dopp i spabadet. Han var väldigt nöjd med sitt födelsedagsfirande, den där sambon jag har. 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.