livet

MJUK OCH SKÖN KLÄNNING ATT TRIVAS I

Vilken fantastiskt härlig avslutning på en lång period av värmebölja vi fick igår. Vi hade sett på väderprognosen att det skulle bli närmare 30 grader varmt. Vi bestämde oss för att ta en paus från trädgårdsarbetet och bara chilla varvat med att packa.

På fredagkvällen berättade Andreas att vi skulle ut och cykla vid 15-tiden på lördagen och att vi skulle komma hem kanske runt 20 eller nåt. Han hade planerat något. Jag var galet nyfiken, men försökte koppla av i solstolen och emellanåt springa runt och packa inför nästa veckas resa.

Till sist var det äntligen dags att duscha och hoppa i den här söta och sköna klänningen och skutta upp på cyklarna.

Klänningen har blivit en riktig favorit. Otroligt mjuk och skön klänning. Och ett riktigt stort plus är att den har fickor. Jag gillar såna där klänningar som är lite lagom fina, så man inte känner sig alltför uppklädd. Lämpligt att ha på jobbet eller en sån här kväll på stan.

Tyvärr är just den här klänningen slut på webshoppen, men den finns i rött i några storlekar och det finns en massa andra blå kortärmade klänningar att välja på. Eller självklart en massa andra färger och långärmat också.

När vi stannat här i parken för en liten photoshoot så trampade vi vidare till en för mig då okänd destination. Vi fick en superhärlig eftermiddag och kväll. Så uppskattat med små överraskningar. Det behöver inte vara så stora saker man hittar på. Uppskattat ändå. Men ni får hålla er lite till tåls. Var vi hamnade berättar jag om senare.

Idag har vi en grå himmel och det har äntligen kommit lite regn. Så välbehövligt. Vi håller oss inne och fortsätter att packa. Dessutom håller vi på att ”riva huset” typ. Målaren hörde av sig i veckan och frågade om han fick komma och göra garantijobben efter tvåårsbesiktningen, imorgon. Nu ska vi på nåt sätt flytta undan möbler, plocka ner gardiner och frigöra ytor så han kan komma åt. Är det inte det ena som det ska fixas med så är det det andra. Men skönt att få det gjort!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.