livet

FAMILJEFIKA FÖR ATT FIRA CHRISTINADAGEN

Igår bjöd vi in till familjefika för att fira Christina-dagen. Det är ju egentligen idag som alla Christinor har namnsdag, men det passade bättre att ses igår när det var helg.

familjefika för att fira

Det är en trevlig tradition vi har att ses mitt i sommaren och ha familjefika för att fira. Min mamma heter Christina i tilltalsnamn. Jag, syrran, våra döttrar, mormor och farmor heter/hette det i andranamn. Största anledningen är ju egentligen att ses på sommaren, som sagt, för lite orättvist nog så firar vi ingen annans namnsdag. Här kan man läsa om förra årets firande.

Helgen försvann i ett nafs. En blandad kompott med trevligheter och arbete med stenläggning. En ny arbetsvecka ska kickas igång. Nu är det 2,5 vecka kvar tills jag går på semester. På ett sätt så känns det väldigt långt bort med semester, när man har så här sent som vi brukar ha. Men samtidigt så känns det riktigt bra. Vi har ju en vecka runt midsommar som gör att vi klarar oss bra genom juli. Lite nice är det allt att ha det kvar, som att suga på en karamell riktigt länge.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Butta
  24 juli, 2023 at 08:38

  GRATTIS på namnsdagen🌹🌸🌺

  • Reply
   Lena
   26 juli, 2023 at 09:04

   Men åh, tack snälla du! 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.