livet

HAPPY FOODTRUCK BJÖD PÅ EN TREVLIG KVÄLL I PARKEN

Happy Foodtruck bjöd på en trevlig kväll i Drömparken. Vi bestämde oss under veckan att vi skulle göra ett avbrott i varje kvälls stenläggning och istället ta oss iväg.

Happy Foodtruck bjöd på en trevlig kväll

Med denna sommars galet växlande väder kan det inte vara lätt att bedriva utomhusservering, som Helena gör i detta fall. I fredags kom det en regnskur vid 16. Sen kom solen precis när vi gjorde oss i ordning och cyklade ner på stan och Drömparken.

Det var mulet till en början när vi kom fram, solen tittade sen fram. Helena sprang runt och torkade bord och la ut dynor på sofforna.

Happy Foodtruck bjöd på en trevlig kväll

Vi startade med ett glas vin och ett glas ostbågar och chillade.

Happy Foodtruck bjöd på en trevlig kväll

Laddat med plädar för lite kyligare kväll.

Bandet drog igång. Efter en stund kom en skur igen. Det var bara att dra på sig regnjackan och krypa närmare under parasollet. Och Helena fick återigen springa runt för att ta in dynor. En stund senare blev det soligt igen och hon fick torka bord och stolar på nytt.

Bandet kämpade på. Försökte underhålla en trött och ointresserad publik. Jag och Andreas är alltid rätt engagerade när det är någon som spelar. Klappar och sjunger med. Oavsett om man tycker att det är toppenbra band och/eller låtar eller om det är sisådär, så tycker jag faktiskt att man åtminstone ibland kan applådera. Åtminstone när låten är slut. Men hallå. Det är gratis underhållning för tusan! Många klagar på att det aldrig händer nåt. När sen dessa drivna entreprenörer lägger pengar och så mycket tid, som få av oss skulle göra för ett arbete, så lyfter man knappt ett finger.

Ja, visst, jag förstår om man vill träffas för att äta, dricka och umgås med vänner eller familj. Men hur svårt kan det vara att bidra till lite extra skön stämning och visa uppskattning?!

Kommande vecka är sista möjligheten att besöka Happy Foodtruck i Drömparken. Helenas tidsbegränsade tillstånd för den tillfälliga serveringen går ut. Det blir live-kvällar onsdag, torsdag, fredag och lördag. Vi ska försöka ta oss dit på lördag kväll.

Happy Foodtruck bjöd på en trevlig kväll

Hur som helst, Happy Foodtruck bjöd på en trevlig kväll och vi såg till att ta tillfället i akt iallafall. Efter en stund tog vi en varsin hamburgare, jag en eldostburgare och Andreas högrevsburgare. Igen. Och vi var jättenöjda. Igen.

Så här fint är det bakom ryggen i parken. Drömparken är verkligen värt ett besök. Oavsett om man besöker Foodtruck’en (dagtid eller kvällstid) eller bara parken.

Tre timmar senare kände vi oss nöjda och trampade hemåt igen. Japp, självklart hoppade vi ner i badet och chillade en timme.

Klockan sju igår morse var vi i farten igen. Stenläggning stod förstås på agendan. Heeeela dagen. Och avslutades i regn. Vi behövde bli färdiga med ett moment så det fick bli lite blött på ryggen helt enkelt. Tyvärr pajade Andreas ryggen nästan direket på morgonen så han var lite handikappad, men fortsatte envist ändå.

Idag blir det familjemys. Christina-dagen ska firas.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.