hälsa & friluftsliv

LUFT I LUNGORNA PÅ LUNCHEN

Det händer ibland att jag ser till att få luft i lungorna på lunchen. Ibland händer det även på mornarna. Och med ibland menar jag egentligen väldigt sällan numera. Alldeles för sällan mot vad jag egentligen vill och borde.

luft i lungorna

Men så här nöjd och glad blir jag när jag faktiskt kommit ut på en runda. Det kan gå vansinnigt tungt och jag känner att jag har så dålig kondis, men är ändå väldigt nöjd. Nöjd med att jag gav mig själv den tiden.

Det ger så mycket. Inte bara kondition och lite utmaning för några muskler. Det ger också avkoppling i en skön miljö. Fågelkvitter och natur gör Gott för själen det.

luft i lungorna

Den här grusade skogsvägen är så härlig att springa på!

luft i lungorna

Det blir inte så ofta som jag kommer ut. Ofta väljer jag att stanna hemma och jobba i trädgården istället. (Även om det inte blir på mornarna innan jobbet eller på lunchen). Det ger ju åtminstone viss rörelse, kondition och muskelstyrka när man brottas med grus och stenar på kvällstid och helger.

luft i lungorna

Då kör vi veckans sista arbetsdag innan vi ska byta om för att cykla ner på stan. Så då blir det luft i lungorna på det viset. Vi har bokat bord för att äta och lyssna på livemusik i parken. Än så länge ser väderprognosen lovande ut. Håll tummarna att det håller i sig!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.