hälsa & friluftsliv

NY LÖPTEKNIK TESTADES IGÅR – VILKEN SKILLNAD!

Ny löpteknik testades igår morse. Och jäklarns vilken skillnad med så löjligt enkla tips. Sånt man blir glad över när kroppen känns tung.

Ny löpteknik

Jag satte klockan på sex, trots att vi har semester. Jag ville hinna med en träningsrunda innan dagen skulle börja i övrigt. Det var mulet då jag kom upp, men precis när jag skulle gå ut genom dörren så kom duggregnet. Men det gjorde såklart inget. På med en tunn löparjacka bara, så man inte blir kall.

Ny löpteknik

Det där med ny löpteknik då? Jag följer @madeleine_rybeck på Insta och är medlem på hennes sida Infinite you. Hon bjuder på massor med tips kring hållbar hälsa och recept på bra mat och mellis (finns massor att kika på även om man inte är medlem). Hon vill bygga starka kvinnor inifrån och ut. Mycket fokus på mental träning och massor med bra fysisk träning. Det senaste är löpteknik. Två tips har publicerats och jag testade. Armbågarna bakom kroppen och höfterna uppåt och framåt. Jag kan förstås inte beskriva, så in och kolla hennes filmer på Insta. Jag testade, som sagt, och kände stor skillnad. Det kändes att jag fick ett lättare löpsteg och blev inte lika trött!

Ny löpteknik

Efter min träningsrunda och frukost så var det utejobb som gällde, såklart. Vi fortsatte med trappan upp från garageuppfarten och jag varvade med att plantera om ett par plantor och rensade en massa ogräs.

Det blir repris idag. Kanske det blir uppehållsväder hela dagen så att jag kan fortsätta olja trädäcket också. Jag tror jag fått vänta i över en vecka. Eller är det rent av två veckor? Kanske kommer min dotter hit en stund också, och chillar.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.