hälsa & friluftsliv livet

FASTIGHETSMÄKLARTIPS OCH KALAS

 

Vaknade till en halvmulen morgon. När solen kikade fram lite grann passade jag förstås på att ta frukosten med mig ut. Gröt, smörgås med rökt kalkon, apelsinjuice och en latte.

 

IMG_4299 latte x

Igår morse var det också mulet, men sen blev det jättesoligt och härligt rätt snabbt. Vi hade besök av ett par som funderar på att sälja sitt hus och köpa mindre. Eftersom de vet att jag pluggat till fastighetsmäklare nyligen så ville de ha lite tips på hur de kan tänka i både sälj- och köpprocessen. Och jag har som vanligt en massa tips. De sa efteråt att de kände sig mycket tryggare inför det som komma skall. Det blev jag jätteglad för!

 

IMG_4300 latte x

Efter fika och lunch med hussäljarna så var det dags att åka på 13-årskalas. Solen fortsatte skina på kalaset och vi fick en mysig stund på eftermiddagen.

 

IMG_4298 latte x

Dottern och hennes pojkvän hade planerat att komma till oss på eftermiddagen, men det blev ändrade planer. Maken och jag fixade då istället med lite prylar till båten. Vi gick igenom de undanställda kartongerna från husvagnen. Perfekt att bara ladda in tallrikar, bestick, muggar, kastruller o s v från husvagnen rakt in i båten (efter disk då förstås). Tror inte vi behöver köpa nåt faktiskt. Skönt!

Nu börjar den första riktiga semesterdagen och jag startar med att åka och fixa naglarna. Jag hoppas de elaka molnen, som nu hänger tungt på himlen, försvinner till jag är klar 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply
  Camilla
  11 juli, 2016 at 08:01

  Men åh, och just det ja! Dom tipsen skulle ju vara ”nice” att få i vår livsfas, fast du kanske inte vill skriva om dem här… 🙂

  • Reply
   Lena
   11 juli, 2016 at 11:18

   Jodå, jag kan absolut skriva nåt inlägg eller två om vad jag tycker är bra att tänka på. Det kommer säkerligen framöver 🙂

 • Reply
  Lanclin-Linnea
  11 juli, 2016 at 08:30

  Härliga fikabilder i all sin enkelhet 🙂 Här hemma går det tyvärr inte att sitta ute på ett njutbart sätt mellan 9 och 19 ungefär, det är hett! Vår uteplats och trädgård ligger dessutom i riktning söder så man kan inte gå ut barfota dagtid, det är dom att gå på glödande kolplattor 😀 Jag vägrar dock att klaga, vissa betalar dyra pengar för att ha det så en vecka om året!

  • Reply
   Lena
   11 juli, 2016 at 11:19

   Oj, har ni så varmt! Låter som en dröm för mig 🙂

 • Reply
  Katarina
  11 juli, 2016 at 01:55

  Hej hej!
  Å va roligt att få tipsa..;) Det är ju alltid en liten kick då man kan hjälpa någon annan..;)
  Å vilka fina bilder du tagit…blev akut sugen på juice..;)
  Kram Katarina

  • Reply
   Lena
   11 juli, 2016 at 03:31

   Ja, visst är det kul att kunna tipsa lite! Tack för bildberöm 🙂

 • Reply
  Annorlunda
  11 juli, 2016 at 07:07

  Fina bilder som du har i den blogg!

  • Reply
   Lena
   18 juli, 2016 at 11:29

   Tack!

 • Reply
  Annorlunda
  11 juli, 2016 at 07:08

  Annorlundas mammas tankar! Jag vill gärna skriva det jag känner för mellan himmel och jord m.m. Är det något ni vill så får ni gärna skriva till mig. Här bloggar jag om smått och gott. Det handlar om min vardag mest. Bloggen startade jag för att kunna dela med mig av mina bilder och text och för att kunna få respons på det jag skriver. Lämna gärna ett tassavtryck innan du lämnar sidan!
  http://nouw.com/annorlundamamma/profile

  • Reply
   Lena
   18 juli, 2016 at 11:29

   Visst är det härligt att kunna dela med sig av bild och text via bloggandet!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.