trädgård

OST OCH VIN SOM EN PAUS I TRÄDGÅRDSARBETET

Vi har jobbat på ute i princip hela helgen. Ibland behöver man göra ett avbrott för att vila lite. I lördags tog vi ost och vin som en paus i trädgårdsarbetet. Både gott och trevligt den sena eftermiddagssolen.

ost och vin som en paus

Klockan var närmare fem när jag värmde en Brie, som höll på att passera bäst-före-datum. Jag hackade lite hasselnötter och tog fram svärmors jordgubbs- och rabarbersylt. Det blev en riktigt god kombo. Och så lite vitt på det.

Det var en riktigt skön mitten-av-september-söndag-eftermiddag. Soligt och nästan 20 grader. Underbart. Det gjorde ju att vi var rätt fria från myggor. Iallafall så länge vi höll oss i solen. 😉 När melliset var uppätet och urdrucket så jobbade vi på en stund till innan vi stängde ner för kvällen. Spabad, brasa och middag följde. Så mysigt! Igår kom vi en bra bit i trädgården också. Och Andreas dotter kom förbi ett par timmar för att få hjälp med matten hon pluggar. Usch, svårt. Det var ju ett tag sen man höll på med algebra och andragradsekvationer 🙂

ost och vin som en paus

Nu var helgen över efter en god natts sömn. 20 grader igår och säsongens första frost kom inatt. Det svänger fort. Burr! Dags att kicka igång en ny arbetsvecka. Jag ska ha två dagars konferens med mitt team i mitten av veckan och behöver förbereda en hel del. Då ska jag inte ta ost och vin som en paus 😉

Ha en bra start på veckan!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.