livet trädgård

SKÖN AVSLUTNING PÅ VECKAN MED BAD

Vi fick till en riktigt skön avslutning på veckan med en bra dag i trädgården och toppade med ett kvällsdopp i spabadet.

skön avslutning på veckan

Vi brukar oftast bada varje fredag och lördag kväll. Efter lördagskvällens bad brukar vi ställa ner temperaturen till 30-32 grader, för att sen dra upp den vid lunch på fredagen. I lördags föreslog jag för Andreas att vi skulle behålla temperaturen till igår kväll. Eftersom väderprognosen visade på fint väder fortfarande, och det kändes som det skulle bli dödsrycket för sommaren, så tänkte jag att det skulle vara mysigt att bada även på söndagkvällen.

skön avslutning på veckan

Söndagen bestod av att rensa ogräs, klättra upp och ner på stegar för att mäta och hålla i reglar till mitt projekt, måla ändarna på avkapade reglar, bära bort tegelstenar till baksidan, tvätta fasaden och fönstren rena från stendamm från sommarens stenläggning. Efter dessa två dagar med kroppsligt arbete, igen, så var det jätteskönt att glida ner i spabadet och köra igång massagestrålarna. Riktigt skön avslutning på veckan!

Och plötsligt var det måndag igen. Bara att kavla upp ärmarna och köra ny vecka.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.