hälsa & friluftsliv

TRANSPORTLÖPNING NÄR DEN ÄR SOM BÄST

Om man lyckas pricka transportlöpning när det är fint väder så är den ju som bäst. Jag hade bilen inlämnad på service härom dagen och sprang till och från verkstan.

transportlöpning

I måndags, när jag kom hem från jobbet, lämnade jag in väskorna och bytte om till löparkläder. Lämnade sen in bilen på verkstan och sprang sen hem för att transportera mig hem. Då var det mulet och lite grått väder. Jag hade inte tränat på länge så turen blev riktigt tung.

När jag sen skulle hämta ut bilen dagen efter var det varmt och soligt. Så härligt att man kan springa genom en skog en bit av sträckan till verkstan.

transportlöpning

Här ser det ut som två gamla grindstolpar som välkomnar en vidare in i skogen.

Jag sprang vidare längs stigen tills jag kom till den här skogsbilvägen och svängde ut på den.

transportlöpning

Sprang längs skogsbilvägen i några hundra meter innan det var dags att svänga in på en stig igen. Mmm, härligt. Den här turen gick bättre än dagen innan. Solen sken och jag hade väl mjukat upp kroppen dagen innan, eller nåt, så det var inte lika tungt. Skönt var det i alla fall att transportera sig på det här sättet. Transportlöpning när den är som bäst.

transportlöpning

Inatt kom Andreas hem från sin tjänsteresa. Det var meningen att han skulle ha kommit ikväll, men det gick så bra med det jobb som skulle göras så flyget bokades om. Redan igår förmiddag var han på plats på flygplatsen, tog några jobbmöten och skulle sen flyga hem vid 16. Det flyget ställdes in och de blev ombokade via Frankfurt till en sen kvällsflygning. Så, gissningsvis bortåt två inatt var han hemma. Nu är ordningen återställd igen.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.