hälsa & friluftsliv

LUFSRUNDA ISTÄLLET FÖR LÖPRUNDA

Vi kan säga att jag var ute på en lufsrunda igår. Jag brukar ju normalt sett ta en löprunda, men igår var det så vansinnigt tungt så jag kan inte direkt ha levt upp till löpning, hehe.

lufsrunda

Jag ser ju visserligen rätt pigg och glad ut på bilden… men ett smile kan ju lura vem som helst 😉 Nä, men, här hade jag sprungit en dryg km så jag var lagom uppvärmd. Då brukar allt kännas bättre. Jag har fått lära mig att när man kommit upp till klimakterieåldern så är det inte ovanligt att det tar nån kilometer innan man är uppvärmd.

Det var på lunchen igår som jag passade på att ge mig ut. Skönt att röra på sig och få lite frisk luft. På hemvägen kände jag mig mycket piggare i kroppen och det gick inte alls lika tungt. Kanske jag eventuellt passerade stadiet för lufsrunda och kan kalla det för löprunda. Fast bara lite 🙂 Men vad gör det? Det viktigaste är ju att komma ut och få lite motion.

Idag ska vi nog till Återbruket med gammalt virke. Vi har sparat det vi behöver efter bygget, och det är massor, men en hel del är inget att ha. bättre att det får bli lite bränsle till Värmeverket. Sen ska vi till mellansonen och fika. Det ska bli mysigt!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Butta
  14 oktober, 2023 at 10:12

  ”Tar nån kilometer att bli uppvärmd”, haha i mitt fall hinner jag inte mer än ta på mig springkläderna så börjar jag att svettas kopiöst! Olika det där!

  • Reply
   Lena
   15 oktober, 2023 at 08:23

   Hehe, jag förstår dig. Jag svettas också på det viset. Men i det här fallet menade jag uppvärmd och mjuk i musklerna 🙂 Och det tar ofta tid.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.