livet

SOCIALA MEDIER KAN GE NYA VÄNNER

Att sociala medier kan ge nya vänner som man annars inte skulle ha träffat är ju ingen nyhet. Men det är lika roligt varje gång. Igår var det dags för en första dejt med ett par.

sociala medier kan ge nya vänner

Sent i fredags kväll såg jag att Maria på bilden hade kommenterat ett av mina Instagram-inlägg och berättade samtidigt att de stod med sin husbil på en ställplats här i Enköping. De övernattade här på genomresa. Första känslan var att det var synd att jag såg det så sent, annars hade vi ju kunnat ses. Planen var att vi skulle uträtta lite ärenden och åka rätt tidigt på lördagsmorgonen/förmiddagen. Men va’ fasen. Man är ju inte sämre än att man kan ändra sig. Så jag frågade när de planerat att åka.

Sen slutade det med att vi besökte dem i husbilen. Maria och hennes man/sambo Ingmar och hunden Maja. De var så trevliga alla tre! Och jag har en känsla av att det inte var sista gången vi sågs. Vi bor inte heller jättelångt ifrån varandra. Sociala medier kan ge nya vänner, som sagt. Jag har träffat ett antal personer via sociala medier. Vissa flera gånger. Det blir på något sätt ett lättsamt sätt att träffas eftersom man har känslan av att man redan känner varandra till viss del.

Det blev en impulsiv och kort, men väldigt trevlig, första dejt för en kram och lite babbel. Som jag brukar säga, saker och ting behöver inte vara så komplicerade. Kika gärna in hos @husbilsmaja på Instagram och följ.

Vi skiljdes åt och åkte vidare åt varsitt håll. Vi uträttade lite ärenden och klämde i oss en varsin korv vid lunchtid. Och på vägen hem lyxade vi till det med att köpa med oss en varsin godbit till fikat.

Efter lite soffhäng blev det vår vanliga rutin med bad, brasa och middag. Vi gjorde en boeuf bourguignon. Det blev härligt mört efter två timmars tillagning.

Idag blir det lite målning för min del. Jag köpte en ny hylla för skor till vår walk-in-closet förra helgen. Jag vill ha hyllan i samma färg som den andra.

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Maria
  22 oktober, 2023 at 04:52

  Tack snälla för att vi fick äran att komma med i din fina blogg och så fint du skriver. Den goa känslan att träffas var ömsesidig och jag hoppas och tror vi kommer träffas igen, då får vi se till att ha mer tid…,, babbel, bubbel och kanske en kall till grabbarna. Kram kram 🥰

  • Reply
   Lena
   23 oktober, 2023 at 05:43

   Tack själva! Det var så trevligt! Och, som sagt, vi ses igen! Med mer tid och nåt gott att dricka.

   Ha en fin vecka!

   Kram

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.