hälsa & friluftsliv

UTEMILJÖN RUNT JOBBET 7 KM FRÅN T-CENTRALEN

Jag är verkligen priviligerad. Utemiljön runt jobbet är fantastisk. Svårt att tro att det ligger bara 7 km från T-centralen i Stockholms city.

Utemiljön runt jobbet

Det här är bara nerför slänten på baksidan av kontoret. Det finns massor med promenadslingor i skogen mellan vattnet, kontoren och motorvägen.

Utemiljön runt jobbet

De här bilderna togs en skön, nästan-sommar-dag, för ett par veckor sedan. Jag passade på att ha medarbetarsamtal med min medarbetare i Finland, när hon ändå var hos oss på avdelningskonferens.

Jag brukar alltid erbjuda mina medarbetare en walk-and-talk, första halvan av samtalet. Sen går vi in för att dokumentera och fortsätta samtalet.

Det brukar både bli väldigt bra och uppskattat. Just den här dagen hade vi en väldig tur med vädret.

Utemiljön runt jobbet

Ganska sjönära promenadstråk, kan man säga 🙂

Utemiljön runt jobbet

Längs hela strandremsan finns ett antal små bryggor och några mini-badplatser. Det ser så mysigt ut!

Strax till vänster utanför bild ligger vår lunchrestaurang. Inte så tokig utsikt därifrån inte. Underbart att sitta på uteserveringen där. Och varje gång jag faktiskt reflekterar över utemiljön runt jobbet så undrar jag varför jag inte njuter av den oftare. Men det är som att man bara vill in och jobba och få det gjort för att sen åka hem så fort som möjligt.

Utemiljön runt jobbet

Mitt i arbetsveckan. Långa och intensiva arbetsdagar pågår under en dryg vecka eller kanske två. Tur jag har stort stöd av min kära sambo!

Jamen då kavlar vi väl upp ärmarna och kör onsdag då!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.