inredning

ÄGNADE MIG ÅT NOVENTPYSSEL I SÖNDAGS

I söndags ägnade jag mig åt lite noventpyssel. Jag körde en favorit i repris. Det blev lika som förra året. Enkelt med ljus, hyacinter och mossa, men som som bidrar till stämningen en hel del.

noventpyssel

Jag köpte hem ett flak med mossa, och ett par hyacinter. Ljus hade jag redan hemma. Bredde ut en gammal ful vaxduk som skydd och satte igång.

Jag tycker visserligen att det är roligt att hålla på, men gillar också att göra det enkelt för mig. Om det är för komplicerat eller tar för lång tid så tröttnar jag.

noventpyssel

Så, jag bottnade krukorna så att ljus och hyacint kom på rätt höjd. Och tryckte ner lite mossa runt om. Så. Klart.

noventpyssel

Sen rotade jag fram den sparade kransen från förra året. Tog bort den pålimmade dekorationen och ståltråden. Och klädde av mossan. Sen lindade jag ny mossa och ståltråd runt kransen. Och limmade på dekorationen med limpistol. Det projektet tog betydligt längre tid än det första. Men jag lyckades hålla mig lugn. Och det behövdes faktiskt inte ett enda fult ord 😉

Lagom när allt var klart så började det skymma stämningsfullt ute. Nu står det på matbordet så vi kan njuta av det både morgon och kväll. Kransen hänger ute. Den får ni se senare.

noventpyssel

Igår var det min födelsedag. En vanlig jobbdag. Men kvällen blev desto mysigare. Andreas hade tänt upp en massa ljus och fixade fin middag. Så uppskattat!

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.