inredning

GOLVLAMPA FÖR LÄSNING ELLER MYSBELYSNING

golvlampa

Vi har äntligen köpt ny golvlampa. Den gamla lampan hade väldigt många år på nacken så den var lite ranglig. Den har fått åka till Återbruket och istället har vi nu en ny lampa på vardera sida om soffan.

golvlampa

Det är lite svårt att hitta rätt golvlampa. Jag vill gärna att de ska ge ett bra ljus när man ska läsa, samtidigt vill jag att den ska kunna ge ett behagligt ljus om man vill ha den som mysbelysning också. Och jag vill helst att den ska vara rätt diskret så den inte tar över, liksom. Det fick helt enkelt bli en nästan likadan som innan. En stilren smal och diskret rackare.

golvlampa

Lampan har en dimmerfunktion. Den ger ett väldigt bra sken för att läsa om man vrider upp dimmern fullt. Och den ger ett mysigt sken om man vrider ner. Perfekt.

Det finns så otroligt många att välja bland. Och väldigt många är snygga. Här är hela 48 sidor lampor att frossa i. Just våra lampor hittar du här (finns flera färger). Den här är ju så cool, men den hade jag nog tröttnat på rätt snart. Hade man varit lite mera wild and crazy så hade man ju helt klart tagit den här 🙂

Är du mest bara nyfiken på adventsbelysning just nu så kan jag hjälpa dig på traven. Det hittar du här 🙂

golvlampa

Jag hade en skön ledig dag igår. Tog det lugnt och fick också en del saker uträttade. Köpte bland annat säsongens första hyacinter och mossa. Kanske det får bli lite noventspyssel på onsdag kväll.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.