husbil

HUSBILSKÖPET FIRADES MED CHAMPAGNE SÅKLART

Husbilsköpet firades med champagne. Såklart. Jag kan lugna er med det. Ifall ni var oroliga menar jag, hehe. Vi var så glada över att ha fått en ny kompis som kan ta oss ut på äventyr betydligt oftare och betydligt längre än innan.

Husbilsköpet firades med champagne

Vi hade tagit oss med buss och tåg från Enköping till Knivsta för att hämta vår nya vän. Med oss hade vi matsäck så vi skulle kunna stanna längs vägen, i Varpsund, för att ta vår första fika. Här kan du läsa om då vi släppte bomben om nyförvärvet och fikastoppet.

Husbilsköpet firades med champagne

Vi hade också laddat med diverse packning hemma i huset som vi var ivriga att bära ut när vi väl kom hem på eftermiddagen.

Jag bäddade och inredde lite medan Andreas slukade instruktionsboken. När mörkret började falla gick jag in i huset och fixade lite snittar. Enkelt med köpe-crostinis, Kavli’s mjukost med bacon på tub och fryst färdigpackad gräslök. Har jag sagt att jag gillar när det är enkelt 😉

Husbilsköpet firades med champagne

Champagnen låg såklart på kylning sen en vecka tillbaka 🙂 För att få det så autentiskt som möjligt tog vi våra champagneglas i plast som vi brukar ha i badet.

Husbilsköpet firades med champagne

Sen var det bara att sätta igång. Husbilsköpet firades med champagne och vi skålade över att vi nu har ett nytt kapitel framför oss.

Husbilen är för övrigt inklämd mellan garage och hus. Så det är garageväggen som man ser genom fönstret. Liiite trevligt blev det väl ändå med fasadbelysningen precis utanför, hehe.

Denna fredag är en vanlig arbetsfredag mer eller mindre. Det har varit en intensiv arbetsvecka. Jag roade mig med att räkna mailen. Under måndag, tisdag och onsdag hade jag fått drygt 70 mail och skickat drygt 50. Som tur är hör det till undantagen. Igår hade vi revisorerna hos oss. De reviderar oss hela veckan, men var hos oss bara igår. Det gick bra.

Nähäpp, dags att ta tag i arbetsdagen på hemmakontoret innan vi kan ta helg. Imorgon är det kalas här hemma.

Önskar er en fin fredag!

Må bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Åsa L
  25 november, 2023 at 07:10

  Så mysigt det ser ut! Klart ni ska fira! Sån tur att husbilen fick plats.
  Ha en bra helg!
  Kram

  • Reply
   Lena
   25 november, 2023 at 08:12

   Såklart 🙂 Ja, verkligen tur. Men det är liiiite trångt 😉

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.