livet

KÖRA BIL I KRISPIGT VÄDER GAV ENERGI

Det gav mig riktigt mycket energi att köra bil i krispigt väder på väg till jobbet igår. Underbart skönt att slippa mörkret och all trafik. Jag började jobba hemifrån ett par timmar innan jag gav mig iväg.

krispigt väder

När mörkret släppte taget om dagen så insåg jag att det var klarblå himmel och strålande sol. Det hade snöat i ett par dagar så det låg 15-20 cm oplogad snö på marken. Iallafall här i Enköping. Så jag tänkte att om det är lika i Stockholmsområdet, där jag jobbar, så blir det definitivt kaos på vägen på morgonen. Jag bestämde mig helt enkelt för att åka lite senare. Jag hade inget möte förrän på eftermiddagen så det gick fint att vänta lite.

Medan jag satt och jobbade hemma så kom plogbilen, så det var bara att skotta bort den stora vallen framför bilen innan jag kunde ge mig ut.

krispigt väder

Jag var helt överlycklig över det fina vädret efter en helt grå november. De få solglimtarna vi fått har jag inte kunnat njuta av av olika skäl. Så att köra till jobbet i krispigt väder gav mig verkligen lite extra energi. Så härligt. Det var till och med härligt att parkera bilen och gå biten till kontoret! Underbart!

krispigt väder

Mistlarna framför kontoret såg till och med lite extra coola ut i motljuset. Så härligt! Och arbetsdagen kändes plötsligt väldigt kort 🙂

Men idag åker jag som vanligt. Bara att andas och ta det lugnt i köerna.

Må bäst!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.