livet

Så kom då dagen

Så kom då dagen som jag väntat på. Den dagen då jag kände att jag inte hade något speciellt att skriva om. Trodde den skulle komma tidigare. Det är nu drygt fem veckor sedan jag startade bloggen och hittills har berättelserna kommit till mig, varje dag. Idag var det dags för orden att pausa lite.

Det enda lilla att berätta om är att vi cyklade till svärisarna som är hundvakt på andra sidan lilla skogen, hos svåger och svägerska. Det var meningen att vi skulle bidra med en långpromenad med tre hundar för att avlasta lite. Men när vi kom dit så var det redan avklarat. Så det fick bli en social stund vid köksbordet istället.

Så där ja, ett inlägg om att inte ha något att skriva om, gick ju bra det också 🙂

Må bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Fru Sederblad
    26 april, 2012 at 07:47

    Äsch, så där är det för alla emellanåt. Själv är jag inne i en usel period. Blir trött på att blogga eftersom jag gör det för ett företag också, så det känns som om det räcker.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.